top of page
Image by Lydia Matzal

Tid for julebord

Vi tilbyr selskapslokaler både ved Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig som egner seg svært godt til julebord og julelunsj både for bedrifter og private grupper. Lokalene blir stemningsfullt pyntet til sesongens festdager, og vi byr på god julemat for enhver smak. 

bergmannskroa-kajsa-selnes-3.jpg

Kapasitet:

  • Storstua ved Bergmannskroa har plass til 65 personer, og med bruk av restauranten i tillegg er det plass til selskap for inntil 130 personer ved Bergmannskroa. 

  • Festsalen ved Orkla Gjestebolig rommer inntil 60 personer, men vi har også flere tilgrensende rom.Vi bistår med planleggingen og å finne gode løsninger for dere. 

Hotell (29) - versjon 2.jpg

Orkla Gjestebolig

Velkommen til jul på Orkla Gjestebolig.

 

Vi tilbyr:

2-retters julelunsj kr 470,-

3-retters julelunsj kr 520

3 – retters julemiddag kr 690,-

Lutefisk, kr 730,-

Julebordbuffet kr. 730,-

Vil tilbyr også overnatting og skreddersyr gjerne en pakke for dere!

Bestilling: 

Bruk kontaktskjema, be om tilbud eller ring oss på 72 49 76 79

Betingelser for bestillinger: ​

Avbestilling etter bekreftet bestilling faktureres 50 %.  Eksakt antall deltakere må vi ha senest 24 timer før arrangementet. Avvik etter dette blir fakturert 100%.

Overnatting:

Det tilbys overnatting ved Orkla Gjestebolig for grupper i forbindelse arrangement. Orkla Gjestebolig har 25 rom, som totalt har 45 sengeplasser. Dersom dere som gruppe har behov for flere rom kan også rom ved Bergmannskroa brukes. Totalt disponerer vi 33 rom når vi ser Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig under ett. Totalt 60 senger. Rommene er av ulik størrelse og alle er individuelt innredet. Alle rom har bad.

bottom of page