top of page

ARRANGEMENT HOS OSS?

Eget arrangement hos oss? 

Fyll inn skjema under for å motta tilbud fra oss til ditt arrangement. 

Din kontaktinfo:

Takk for din forespørsel!

KJEKT Å VITE

Orkla Gjestebolig:

Ved Orkla Gjestebolig finner du trivelige lokaler som egner seg godt til kurs og konferanser. Vi har ett møtelokale som rommer inntil 24 personer, og to for inntil 14 personer. Ved Bergmannskroa har vi ett større møterom med plass til omtrent 40 personer avhengig av bordoppsett. Møterommet på Bergmannskroa har projektor og lerret, de øvrige har tv - skjerm. VI har også videokamera med mulighet for oppkobling til teamsmøter. 

Bespisning i festsalen plass til 60 personer

Overnatting har vi 25 rom, herav 21 dobbeltrom. 

Kontakt oss for tilbud på selskap, seminarpakker med servering, møtelokaler og overnatting.

Bergmannskroa: 

Ved Bergmannskroa har vi ett stort møterom med plass til omtrent 40 personer avhengig av bordoppsett. Møterommet på Bergmannskroa har projektor og lerret. 

Bespisning ved møter og arrangement: Servering av mat ved møter og mindre arrangementer utenom åpningstid må forhåndsbestilles minimum 7 dager før ankomst. Når det er grupper over 15 personer, må det bestilles samme meny for alle. Mindre grupper kan velge individuelt fra vår a la carte meny. 

Endring i antall kan meldes fra innen 24 timer før arrangementet. For reduksjon etter denne tid vil det bli fakturert for det opprinnelige antallet. 

Ta kontakt så skreddersyr vi en konferanse som passer for dere!

bottom of page