CATERING
Koldtbord
Minimum 10 personer, må bestilles innen 14 dager før arrangement
Italienskinspirert med lokale råvarer
Marinerte kyllingspyd (lun)
Tapasboller fra Renskleiv gård i tomatsaus (lun)
Pastasalat med chorizopølse fra Steindalen Gård
Spekeskinke med tomat, fetaost
Lun potetsalat
Vår egen gravet laks
Rekesalat
Aioli
Tzatsiki
Grønn salat
Focacciabrød
Kr 450,– per person
***
Svenskinspirert med lokale råvarer
Smørgåstårta med egg, reker og gravet lakseroser
Skinkestek med eggsalat og rødbetsalat
Hjemmelaget roastbeef med sylteagurk og sylta rødløk
Lokale oster med marmelade og brød
Potetsalat med oljedressing
Grønn salat
Rømme fra Skjølberg søndre med urter
Hjemmelaget loff og smør
Kr 420,– per person
***
Tradisjonelt og lokalt
Aspik med reker, egg og krepsehaler
Sitronaioli
Bakt laks fra Hitra/Frøya
Tre typer spekemat
Marinert kyllingbryst
Hjemmelaget roastbeef med sylteagurk og sylta rødløk
Eggsalat
Potetsalat
Grønn salat
Eggerøre
Hjemmelaget loff og smør
Kr 390,– per person
***
Varmmat
Varmmat:Porsjoner til to ganger servering
Saltkjøtt med pølse
Rotmos, stekte grønnsaker, løksaus, kokt potet og tyttebær
Kr 320,–
Bergmannssodd
Kokt oksekjøtt, perra, gulrot og kål. Servert med kokte poteter
Kr 290,–
«Kjøtt i mørket»
Kokt oksekjøtt i brun saus. Servert med smørdampa grønnsaker og kokte poteter.
Tyttebær og flatbrød
Kr 310,–
Ovnsbakt laks fra Hitra/Frøya
Med smørdampa grønnsaker, kokte poteter og rømme
Kr 320,–
Annet
Snitter
2 snitter med rekesalat og skinkestek og et stykke gulrotkake
Kr 150,–