CATERING

Koldtbord

Minimum 10 personer, må bestilles innen 14 dager før arrangement
Italienskinspirert med lokale råvarer

Marinerte kyllingspyd (lun) 
Tapasboller fra Renskleiv gård i tomatsaus (lun) 
Pastasalat med chorizopølse fra Steindalen Gård 
Spekeskinke med tomat, fetaost
Lun potetsalat
Vår egen gravet laks
Rekesalat
Aioli
Tzatsiki
Grønn salat
Focacciabrød

Kr 450,– per person

***
 

Svenskinspirert med lokale råvarer

Smørgåstårta med egg, reker og gravet lakseroser 
Skinkestek med eggsalat og rødbetsalat 
Hjemmelaget roastbeef med sylteagurk og sylta rødløk 
Lokale oster med marmelade og brød 
Potetsalat med oljedressing
Grønn salat
Rømme fra Skjølberg søndre med urter 
Hjemmelaget loff og smør

Kr 420,– per person

***

 

Tradisjonelt og lokalt

Aspik med reker, egg og krepsehaler 
Sitronaioli
Bakt laks fra Hitra/Frøya
Tre typer spekemat
Marinert kyllingbryst
Hjemmelaget roastbeef med sylteagurk og sylta rødløk 
Eggsalat
Potetsalat
Grønn salat
Eggerøre
Hjemmelaget loff og smør

 

Kr 390,– per person

***

 

Varmmat

Varmmat:Porsjoner til to ganger servering
   

Saltkjøtt med pølse

Rotmos, stekte grønnsaker, løksaus, kokt potet og tyttebær

Kr 320,–

Bergmannssodd

Kokt oksekjøtt, perra, gulrot og kål. Servert med kokte poteter

Kr 290,–

«Kjøtt i mørket»

Kokt oksekjøtt i brun saus. Servert med smørdampa grønnsaker og kokte poteter. 
Tyttebær og flatbrød

Kr 310,–

Ovnsbakt laks fra Hitra/Frøya

Med smørdampa grønnsaker, kokte poteter og rømme

Kr 320,–

Annet

Snitter

2 snitter med rekesalat og skinkestek og et stykke gulrotkake
Kr 150,–



 

Forespørsel Catering

Hvilken mat ønskes?

Koldtbord
Varmmat
Annet
Ønsker du helst henting eller levering?

Tid og sted 

Obs! Koldtbord må bestilles senest 2 uker før

Kundeinfo

Takk for din forespørsel!