top of page

CATERING

Når man inviterer til selskap, enten det er privat eller som bedrift, er det mye man skal rekke som vertskap. Overlat matlagingen til oss, og konsentrer deg om hyggelig samvær med gjestene. Vi tilbyr julecatering i den snart forestående julesesongen, men også annen mat uten juletema. For catering gjelder minimumsantall på 10, og vi må ha bestillingen senest 2 uker før arrangementet. 

Smørgåsbord

Gravlaks - dill og einebærgravet laks med sennepssaus og agurk

Røkt laks - kaldrøkt laks med eggerøre og gressløk

Skagenrøre - pillede reker i dillmajones og sitron

Gubbrøre - eggesalat med smørkokt løk og matjessill

Tartar - oksetartar med grov sennep, eggeplomme og sylta løk

Paté - svineleverpaté med syltede beter og bacon

Roastbiff - pepperkrydret oksestek med remulade og sprøløk

Skinkestek - svinenakke spekket med svisker og sylta gulrot

 

Smørgåsbordet serveres med fint og grovt brød og rørossmør

Kr 375,- per person

 

Varm mat i tillegg

Janssons frestelse-strimled fløtekokt potet med løk og ansjos

Saucisser

Svenske kjøttboller 

Kr 150,- i tillegg per person

 

Laksefilet

Sydenbuffet

Panzanella - italiensk brødsalat med tomat, ansjos og basilikum

Vitello tonnato - kalvstek med tunfisksaus og kapers

Grillede og marinerte grønnsaker

Pasta pesto

Albondigas - spanske kjøttboller i pikant tomatsaus

Fisk og skalldyr “escabeche” - varmsyltet fisk og skalldyr med grønnsaker

Patatas bravas - ovnsfriterte poteter med røkt paprika-aioli

Tortilla espagnola - spansk bondomelett med potet og løk

Spanske og italienske pølser og skinke

Risonisalat med oliven, fetaost og agurk

Souvlaki - greske marinerte svinespyd

Tzatsiki

 

Foccacia & smør i tillegg

395,- per person

 

Varm mat i tillegg

Osso bucco (tomat og rødvinsbressert kalveskank) med ris og gremolata

Kr 150,-

 

Dessert i tillegg

Tiramisu 

Vaniljepannacotta med rørte bær

95,-

 

Image by Maddi Bazzocco
Roastbiff

Direktørens

Skagenrøre

Pai på lagret ost med ørretrogn og gressløk

Gravlaks med sennepssaus 

Gubbrøre med fritert løk

Røkt lakserull med pepperrot og agurk

Potetsalat med sprø bacon

Waldorfsalat

Ovnsbakte beter med lokal ferskost og ristede kjerner

Langtidsbakt svinenakke spekket med svisker og smørdamped gulrot

Roastbiff med sylteagurk og småløk

 

Brød og smør i tillegg 

Kr 395,- per person

 

Varm mat i tillegg

Kremet fiskegryte på sesongens lokale fisk og blåskjell

Jegerens viltgryte med rørte tyttebær

Varm mat serveres med kokt potet

Kr 150,- i tillegg per person

 

Dessert i tillegg

Tilslørte bondepiker

Sjokoladepudding med vaniljesaus

Kr 65,- per person i tillegg

Tilvalg varmretter

Ønsker der også en varmrett i tillegg til alternativene over er det også mulig. Under følger en liste over tilvalgsmuligheter innen varmretter. 

Kremet fiskegryte på sesongens lokale fisk og blåskjell og kokte poteter

kr.290,- per person

Jegerens viltgryte av hjortekjøtt, med rørte tyttebær

Varm mat serveres med kokt potet

kr.340,- per person

Spekemat serveres med 

Spekeskinke, 2 typer spekepølse fra Gårder i Orkland.

Eggerøre, kremet potetsalat, Rømme, Eggesalat, flatbrød fra Røros

kr.290,- per person

(Nok til 2x gang servering eller kan settes fram som buffet)

Image by Vino Li

Glem stresset

Vi kan tilby utkjøring, ta kontakt for å høre om det passer.

Forespørsel Catering

Hvilken mat ønskes?

Vi ønsker å bestille:
Annet
Tilvalg varmretter
Ønsker du helst henting eller levering?

Tid og sted 

Obs! Koldtbord må bestilles senest 2 uker før

Kundeinfo

Takk for din forespørsel!

Forespørsel catering
bottom of page