CATERING
Når man inviterer til selskap, enten det er privat eller som bedrift, er det mye man skal rekke som vertskap. Overlat matlagingen til oss, og konsentrer deg om hyggelig samvær med gjestene. Vi tilbyr julecatering i den snart forestående julesesongen, men også annen mat uten juletema. For catering gjelder minimumsantall på 10, og vi må ha bestillingen senest 2 uker før arrangementet.
Smørgåsbord
Gravlaks - dill og einebærgravet laks med sennepssaus og agurk
Røkt laks - kaldrøkt laks med eggerøre og gressløk
Skagenrøre - pillede reker i dillmajones og sitron
Gubbrøre - eggesalat med smørkokt løk og matjessill
Tartar - oksetartar med grov sennep, eggeplomme og sylta løk
Paté - svineleverpaté med syltede beter og bacon
Roastbiff - pepperkrydret oksestek med remulade og sprøløk
Skinkestek - svinenakke spekket med svisker og sylta gulrot
Smørgåsbordet serveres med fint og grovt brød og rørossmør
Kr 375,- per person
Varm mat i tillegg
Janssons frestelse-strimled fløtekokt potet med løk og ansjos
Saucisser
Svenske kjøttboller
Kr 150,- i tillegg per person

Sydenbuffet
Panzanella - italiensk brødsalat med tomat, ansjos og basilikum
Vitello tonnato - kalvstek med tunfisksaus og kapers
Grillede og marinerte grønnsaker
Pasta pesto
Albondigas - spanske kjøttboller i pikant tomatsaus
Fisk og skalldyr “escabeche” - varmsyltet fisk og skalldyr med grønnsaker
Patatas bravas - ovnsfriterte poteter med røkt paprika-aioli
Tortilla espagnola - spansk bondomelett med potet og løk
Spanske og italienske pølser og skinke
Risonisalat med oliven, fetaost og agurk
Souvlaki - greske marinerte svinespyd
Tzatsiki
Foccacia & smør i tillegg
395,- per person
Varm mat i tillegg
Osso bucco (tomat og rødvinsbressert kalveskank) med ris og gremolata
Kr 150,-
Dessert i tillegg
Tiramisu
Vaniljepannacotta med rørte bær
95,-


Direktørens
Skagenrøre
Pai på lagret ost med ørretrogn og gressløk
Gravlaks med sennepssaus
Gubbrøre med fritert løk
Røkt lakserull med pepperrot og agurk
Potetsalat med sprø bacon
Waldorfsalat
Ovnsbakte beter med lokal ferskost og ristede kjerner
Langtidsbakt svinenakke spekket med svisker og smørdamped gulrot
Roastbiff med sylteagurk og småløk
Brød og smør i tillegg
Kr 395,- per person
Varm mat i tillegg
Kremet fiskegryte på sesongens lokale fisk og blåskjell
Jegerens viltgryte med rørte tyttebær
Varm mat serveres med kokt potet
Kr 150,- i tillegg per person
Dessert i tillegg
Tilslørte bondepiker
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Kr 65,- per person i tillegg
Tilvalg varmretter
Ønsker der også en varmrett i tillegg til alternativene over er det også mulig. Under følger en liste over tilvalgsmuligheter innen varmretter.
Kremet fiskegryte på sesongens lokale fisk og blåskjell og kokte poteter
kr.290,- per person
Jegerens viltgryte av hjortekjøtt, med rørte tyttebær
Varm mat serveres med kokt potet
kr.340,- per person
Spekemat serveres med
Spekeskinke, 2 typer spekepølse fra Gårder i Orkland.
Eggerøre, kremet potetsalat, Rømme, Eggesalat, flatbrød fra Røros
kr.290,- per person
(Nok til 2x gang servering eller kan settes fram som buffet)
