CATERING
Når man inviterer til selskap, enten det er privat eller som bedrift, er det mye man skal rekke som vertskap. Overlat matlagingen til oss, og konsentrer deg om hyggelig samvær med gjestene. For catering gjelder minimumsantall på 10, og vi må ha bestillingen senest 2 uker før arrangementet.
Bergmannens
Koldtbord med:
Røkt laks - kaldrøkt laks med eggerøre og gressløk
Skagenrøre - pillede reker i dillmajones og sitron
Roastbiff - Peppermajones, syltet rødløk og agurk
Tre typer spekemat
Marinert kyllingfillet
Potetsalat
Waldorfsalat
Grønnsalat
Serveres med focaccia, grovt brød og rørossmør
Kr 375,- per person
Direktørens tapas
Varme retter:
Kjøttboller i pikant tomatsaus
Lårklubber av kylling med teriyakiglace
Urtebakt perlepotet
Urtebakte grønnsaker
Kalde retter
Røkt lakserull med pepperrot og agurk
Chili og hvitløk- bakt laks med syltet fennikel
Spekepølse og chorizo med pisket Røros rømme og syltet grønnsaker
Pasta pesto
Brød og smør
Kr 495,- per person
Tilvalg - varmretter
Ønsker der også en varmrett i tillegg til alternativene over er det også mulig. Under følger en liste over tilvalgsmuligheter innen varmretter.
Kremet fiskegryte på sesongens lokale fisk og blåskjell og kokte poteter
kr.290,- per person
Jegerens viltgryte av hjortekjøtt, med rørte tyttebær
Varm mat serveres med kokt potet
kr.360,- per person
Spekemat serveres med
Spekeskinke, 2 typer spekepølse fra Gårder i Orkland.
Eggerøre, kremet potetsalat, Rømme, Eggesalat, flatbrød fra Røros
kr.299,- per person
Bergmannssodd kokt oksekjøtte, perra, gulerot og kål
serveres med potet
kr. 250,-
(Nok til 2x gang servering eller kan settes fram som buffet)
Utkjøring
Ønsker du å få maten levert?
Vi kan tilby utkjøring, ta kontakt for å høre om det passer
Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med oss for en prat om catering - vi hører gjerne fra deg!
Klar til å bestille?
Vet du hva du vil ha og er klar til å bestille?
Fyll gjerne ut skjemaet under, det hjelper oss å raskt sette opp et tilbud til deg