top of page

Lokalene, historien og maten lokker meg tilbake

Washington Mills på Orkanger legger styremiddagene sine utenfor bedriftslokalene, og Orkla Gjestebolig er et av stedene de har valgt. Det ble en hyggelig opplevelse, forteller administrerende direktør Ole Johan Svorkdal.


Vi ble godt tatt imot av et hyggelig personale, og middagen var helt upåklagelig.– Vi var 15 til bords, og spisesal og oppholdsrom var som vanlig hyggelig, forteller han. Under oppholdet fikk de tilbud om omvisning og historiefortelling fra de ansatte, men Svorkdal tok ansvar for dette selv i forbindelse med styremiddagen:

– Jeg har nemlig en fortid som guide i Gammelgruva, og etter hvert 30 års erfaring med forskjellige arrangement på Løkken Verk. Både historien og bygningen gjør inntrykk. Og når jeg er i Gjesteboligen benytter jeg sjansen til å formidle historien selv!


Historien om Orkla Gjestebolig og Løkken Grube Aktiebolag er spennende, og opplevelsen ved å innta et måltid her er spesiell.Hele opplevelsen gjør at Svorkdal absolutt anbefaler Orkla Gjestebolig til konferanser, middager, selskaper og konserter. Og gjør gjerne en innsats for å selge inn Gjesteboligen som arena for ulike arrangement.

– Jeg jobber nå med en samling i regi Arctic Cluster Team, et samarbeidsorgan for prosessindustrien nordafjells. Dette skjer i februar/mars 2020. Både lokalene, historien og maten er gode grunner til å legge arrangementet i Orkla Gjestebolig, sier Ole Johan Svorkdal.


Comments


bottom of page