top of page

Et opphold med sjarm og historisk sus

Skaun kommune har benyttet Orkla Gjestebolig til styresamling for barnehagene i Skaun. Enhetsleder i kommunen, Unni Åsen, beskriver opplevelsen som sjarmerende, med et historisk sus som ga gode rammer for den faglige delen. De var 12 deltakere som deltok på en todagers samling med overnatting.


Et opphold hos Orkla Gjestebolig gir en standsmessig opplevelse i en uformell atmosfære, sier Åsen.


Både møterommene og oppholdsrommene var i følge Åsen tilfredsstillende, med vakre, komfortable sittegrupper. En del av samlinga var sosialt samvær med overnatting, og i følge tilbakemeldingene forteller Åsen at alle var fornøyde med rommene sine. Hver for seg har rommene mye sjarm.


Mye spennende kunst fra kjente kunstnere i de ulike rommene gir en spennende atmosfære. Oppvartningen var tipp topp! Personalet var alltid tilgjengelig og svært imøtekommende - og maten smakte himmelsk.

– Vi benyttet sjansen til å få omvisning og det var spennende å bli fortalt historien om gjesteboligen. Her er det mye historie som sitter i veggene!

Unni Åsen sier at Orkla Gjestebolig gir gode rammer for å arrangere kurs og konferanser for ulike grupper: – Lokalene sammen med de ansatte, legger godt til rette for en standsmessig, men samtidig uformell opplevelse.


Comments


bottom of page