bergmannskroa-kajsa-selnes-45.jpg
Er du vår nye servitør?
Bergmannskroa er en hjørnesteinsbedrift i lokalsamfunnet, og trenger nå en stødig servitør som kan stille opp fast lørdag og søndag annenhver helg, og ellers ved behov.
HISTORIEN

Midt i smørøyet av Løkken Verk, 6,5 mil sør for Trondheim, finner du det praktfulle spise- og overnattingsstedet Bergmannskroa. Her lages maten fra bunnen av, aller helst med kortreiste råvarer, enten fra egen hage eller lokale aktører. Kroa ligger like ved Thamshavnbanen og Orkla Industrimuseum, og er en viktig del av den historiske atmosfæren på Løkken Verk. Bergmannskroa ble bygd i 1985, som en videreføring av det gamle gruvesamfunnet som startet i 1654 - noe du nærmest kan ta og føle på i de nostalgiske lokalene.

 

På andre siden av veien troner Orkla Gjestebolig. Gjesteboligen ble grunnlagt av Orkla Grube og aktiebolag i 1916, og var i hovedsak ment til styremøter for selskapet og andre viktige møter, før det ble brukt til overnatting for reisende selgere og ugifte funksjonærer under navnet Orkla Hotell. I dag drives Orkla Gjestebolig av Visit Løkken Verk, og benyttes igjen til selskaper, kurs, konferanser og overnatting for større grupper.

 

BLI MED PÅ REISEN

Bergmannskroa er nå på jakt etter en blid og imøtekommende servitør som vil ta del i eventyret. Stillingen innebærer faste vakter lørdag og søndag - annenhver helg, samt tilkalling etter behov. Som servitør må du også være fylte 18 år. Hos oss får du muligheten til å bli med på en historisk reise, både gjennom lokalene, fortellingene og det kulinariske. Du vil bli kjent med en inkluderende og trivelig gjeng som vil ta deg godt i mot, og gi akkurat den opplæringen du trenger.

 

Utover den daglige serveringen tilbyr Bergmannskroa også take away, og er spesielt stolte over den egenkomponerte lokale matboksen. I likhet med Orkla Gjestebolig arrangeres også private selskaper og minnesamvær, samt andre arrangementer som krever større arbeidskraft. Inne i selve kroa er det plass til 40 personer, i tillegg kan grupper på inntil 56 personer ta plass i Storstua ved behov. Både kroa og gjesteboligen tilbyr overnatting, og disponerer til sammen 34 rom med totalt 60 senger.

Er dette noe for deg? Send din søknad digitalt eller ta turen innom.