top of page
Bli en bedre leder - kurs med Jan Spurkeland
Bli en bedre leder - kurs med Jan Spurkeland

tir. 14. mars

|

Løkken Verk

Bli en bedre leder - kurs med Jan Spurkeland

Jan Spurkeland besøker Orkla Gjestebolig med kurset ledelse og lagbygging!

Tid og sted

14. mars 2023, 10:00 – 15. mars 2023, 16:00

Løkken Verk, Løkkenbakkan 5, 7332 Løkken Verk, Norge

Om arrangementet

Jan Spurkeland er selvstendig næringsdrivende musiker, forfatter, kulturarbeider, foredragsholder og kursholder. Han er utdannet pedagog, og har jobbet som både lærer, rådgiver, rektor og skolesjef. I tillegg har han vært opplæringsleder, personalleder, lederutvikler og spesialkonsulent. Med andre ord - Jan Spurkeland har bred erfaring fra arbeidslivet, og særlig innen ledelse.

Jan holder de fleste autorisasjonskursene sine på solfylte Madeira, men 14.-15. mars gjør han et unntak og besøker Orkla Gjestebolig med kurset ledelse og lagbygging.

Kurset går over 2+1 dager, og er modul 8 i Relasjonsakademiet - en samling av Spurkelands relasjonelle studier innen kompetansebygging og personlig utvikling. Denne modulen bygger på hans nye bok om relasjonell lagutvikling, med moderne metoder for hvordan du kan bygge relasjonelt sterke lag ved hjelp av synergier. Du må ikke ha gjennomført øvrige moduler, men bør ha kjennskap til relasjonsledelse, samt ledererfaring.

Etter de to første kursdagene er det en mellomperiode hvor deltakerne arbeider med utvalgte oppgaver. Tredje og siste kursdag fastsettes i felleskap med kursdeltakerne.

For kun kr 10.600,- får du all nødvendig elektronisk materiell, boka "Ledelse og lagbygging", nydelig lunsj og pauseservering alle tre dagene - alt i historiske omgivelser hos Orkla Gjestebolig.

Ønsker du middag, overnatting og frokost i tilknytning til kurset tilbyr vi også dette for kr 1890,- per person.

Maks antall deltakere er 12 personer og minimum for gjennomføring av kurset er 8 deltakere.

Påmeldingsfrist er satt til 20. februar.

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt på telefon 91 67 24 51 eller e-post martha.torvik@lokkenverk.no

Dele dette arrangementet

bottom of page