SELSKAP

Vi lager mat etter tilgangen på lokale råvarer og sesong. Her er måltidet høydepunktet.

Festsalen ved Orkla Gjestebolig har en kapasitet på 50 gjester.

Forretter

 

Vår egen Gravlaks med  vårt deilige rugbrød, salat og dillpotet

 

Kremet Soppsuppe og Foccacia

 

Fiskesuppe og Foccacia

 

 

 

Hovedretter

 

Saltkjøtt, pølse, rotmos, løksaus, sauterte grønnsaker og potet

 

Koka storfekjøtt, brun saus, rotmos, poteter og sauterte grønnsaker

 

Helstekt oksefilet med timiansaus, urtepoteter, sauterte grønnsaker og bakt tomat

 

Bergmannsodd med kokte poteter

 

Ovnsbakt Salmarlaks med salat, sylta grønnsaker og rømme

 

 

Desserter

 

Karamellpudding med krem og sylta plomme

 

Bærmoussekake med saus

 

Multekrem og hippenkjeks

Priser avhengig av størrelse på gruppe. Ta kontakt så hjelper vi deg videre.

Kaffe og kaker nyter du i våre vakre salonger..

Glimt fra Orkla Gjesteboligs vakre rom i første etasje.