
Tirsdag: Kyllingbryst med stekte grønnsaker og kryddersmør. Kr 180,- Onsdag: Bakt torsk med gulrotstuing. Kr 180,- Torsdag: Kjøtt og stapp. Kr 180,- Fredag: Sabotørbiff m fløtegratinerte poteter. Kr 290,- Lørdag: Kjøttkaker med ertestuing. Kr 180,-
Søndag: Buffe med kokk som legger opp maten. Saltkjøtt og grovpølse fra kjøttskjærern. Kjøttkaker i brun saus. Spareribs med bbqsaus og maiskrem. Bakt laks. Dessert: Karamellpudding og kake. Kr 290,-
Fra neste uke blir det en fast meny, litt større. 🙂 Søndagene fremover får i utgangspunktet samme meny.
Åpningstider uke 24
Tirsdag - Fredag: 12:00 - 18:00
Lørdag: 12:00 - 16:00
Søndag: 13:00 - 18:00