top of page
image023.jpg
Vår på Løkken Verk
Endelig er våren her, og vi ser fram mot bedre tider. Fra 1. mai åpner vi forsiktig igjen. Det blir i første omgang åpent torsdag til søndag 12:00-18:00. Vi oppfordrer til å bestille bord.

Løkken Verk ligger midt i hjertet av Trøndelag, omgitt av flott natur med mange muligheter for opplevelser. Her kan du gå turer, finne rolige fiskevann eller prøve laksefiske i den kjente lakseelva Orkla. Løkken Verk er et lite sted som ble bygget rundt gruvevirksomheten som startet her i 1654. Det var 333 år med gruvedrift her.

 

Nå er gruva nedlagt, men fortsatt kan du oppleve gruvesamfunnet. Du kan besøke Gammelgruva og lære mer om gruvedrift i gammel tid, eller ta en tur med Thamshavnbanen, som er Norges eldste elektriske jernbane. Det lages også mye god lokalmat i vårt område, og denne kan du smake på Bergmannskroa. I sommer kan du overnatte både på Bergmannskroa og historiske Orkla Gjestebolig

SISTE NYTT FRA FACEBOOK
I HJERTET AV TRØNDELAG

Løkken Verk ligger omtrendt midt mellom Berkåk og Trondheim. Fra Berkåk tar du riksvei 700 til Løkken Verk. Kommer du fra Trondheim med bil tar du E39 på Klett via Orkanger. Velg gjerne denne veien som et alternativ til E6 - for her er det mye fint å se og oppleve. 

OPPLEV LØKKEN VERK!
arrow&v
Våttån
Garnbutikken Fortuna
Pilegrimsleden
Orkla Gjestebolig
Eventyrtur i Haugamarka
Orkla Industrimuseum
SERVICETILBUD

Pilegrimsleden til Nidaros går gjennom Løkken Verk, så en del kommer forbi hit til fots. Vi tilbyr en rekke tjenester for pilegrimer og turister, som vi håper vil gjøre reisen bedre. Men de aller fleste kommer nok med bil. Da kan benytte vårt tilbud på mat og overnatting. Kommer du med bobil er du velkommen til å benytte vår nye bobilparkering.  

Image by Jorge Luis Ojeda Flota
bottom of page