Hotell (87).jpeg

OVERNATTING

Privatpersoner/turister: 

Du har flere muligheter for overnatting på Løkken Verk. Bergmannskroa har 8 rom som er tilgjengelig året rundt. I juli har vi også åpent sommerhotell ved Orkla Gjestebolig. Nytt av sommeren er også gratis og selvbetjent Bobilparkering, rett ved sentrum. 

Grupper/selskap:

Det tilbys overnatting ved Orkla Gjestebolig i forbindelse med kurs, konferanser og selskap, hvor det bookes for grupper.  Orkla Gjestebolig har 26 rom, som totalt har 46 sengeplasser. Dersom dere som gruppe har behov for flere rom kan også rom ved Bergmannskroa brukes. Totalt disponerer vi 35 rom når vi ser Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig under ett. Totalt 62 senger.

Rommene er av ulik størrelse og alle er individuelt innredet. Alle rom har bad.

Bobilparkering: 

Tidligere Løkken Camping gjenåpnes som selvbetjent Bobilparkering. Det tilbys gratis parkering her for sommeren 2020. Det er for øyeblikket ikke tilgang på strøm, vann og tømmestasjon her, men vi ønsker få på plass dette også (sannsynligvis ikke på plass før neste sesong). Bobilparkeringen er i regi av Løkken Verks Velforening og et resultat av dugnad. 

SLIK BESTILLER DU HOS OSS

Registrer din bestilling under.  NB! Innsjekking ved Bergmannskroa, både for gjester som skal bo ved Bergmannskroa og ved Orkla Gjestebolig. Innsjekking skjer i Bergmannskroas åpningstid, om ikke annet er avtalt. 

#LØKKENVERK
Kontakt oss