IMG_5817 - versjon 2.jpg
Image by Ian Schneider

VELKOMMEN TIL BERGMANNSKROA

Åpningstider:

Mandag-Lørdag kl 11:00 - 19:00

Søndag: kl 14:00 - 19:00

November – desember 2020

Vi følger nøye med på myndighetens pålegg knyttet til smittevern, hos oss skal du være trygg som gjest! Under følger en oversikt over det vi tilbyr nå i november - desember. 

Drop inn på Bergmannskroa

Vi tilbyr middag og småretter, basert på råvarer og sesong. Vi anbefaler dagens 3-retter, med smaker fra Trøndelag. Denne koster 295,-

Private selskap, minnesamvær og andre arrangement

Nye nasjonale tiltak medfører at det ikke er mulig å gjennomføre selskap med mer enn fem gjester hjemme. I tråd med den nye veilederen for nasjonale tiltak er det derimot anledning til å ha inntil femti gjester når en restaurant står som arrangør og ivaretar smittevern. Vi tar alle forhåndsregler for smittevern for covid-19, og gjør alt for at gjestene skal være trygge hos oss. Vi kan også bistå med å håndtere påmelding/registrering av deltakere.  ​Vi legger til rette for minnesamvær, familiesammenkomster og arrangement for inntil 40 personer i storstua ved Bergmannskroa, og inntil 30 personer ved Orkla Gjestebolig på Løkken Verk. Vi har trivelige og lyse lokaler, med god plass til gjestene.  

Førjulstid på Løkken Verk

​Det er tunge tider, men det er lov å ha det litt hyggelig innimellom.  Hos oss kan man nyte et godt måltid, trygt innenfor rammene for nasjonale tiltak og smittevern. 

 

 

​Julelunsj

​Vi tilbyr julelunsj til grupper av private og bedrifter. Sjekk ut vårt tilbud her.

 

 

 

 

 

​Gavekort - gi et godt måltid i gave

Mange bedrifter avlyser sine julebord nå i desember. Det synes vi er trist, selv om det er svært forståelig og det ansvarlige å gjøre slik situasjonen er nå. Vi tillater oss å komme med noen forslag til alternativ, som er i tråd med nasjonale tiltak: 

 

Gavekort på julelunsj

I stede for julebord, - hva med å gi et gavekort til dine ansatte?  Dette kan benyttes på dagtid, i trygge omgivelser. Hyggelig å gi og få. 

 

Gavekort - årets beste julegave?

Hva med å gi en god matoppelevelse i julegave? Mange av oss har nok ting, og kan sette pris på et godt måltid basert på lokale råvarer. En svært bærekrafig gave er det også :-) 

KONTAKT OSS
#LØKKENVERK
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram