IMG_5817 - versjon 2.jpg
Image by freestocks

VELKOMMEN TIL BERGMANNSKROA

Åpningstider:

Vi må dessverre stenge fra mandag 18/1 pga Covid situasjonen.

Mandag-Lørdag kl 11:00 - 19:00

Søndag: kl 14:00 - 19:00

Januar 2021

Vi følger nøye med på myndighetens pålegg knyttet til smittevern, hos oss skal du være trygg som gjest! Under følger en oversikt over det vi tilbyr nå i januar.

Drop inn på Bergmannskroa

NB! Det er påbudt med munnbind så lenge man ikke sitter ved bordet og det er pliktig registrering med navn og telefon nummer.

Vi pusser opp i Storstua og har derfor meget begrenset kapasitet. Vi anbefaler deg å reservere bord.

Private selskap, minnesamvær og andre arrangement

Nye nasjonale tiltak medfører at det ikke er mulig å gjennomføre selskap med mer enn fem gjester hjemme. I tråd med den nye veilederen for nasjonale tiltak er det derimot anledning til å ha inntil femti gjester når en restaurant står som arrangør og ivaretar smittevern. Vi tar alle forhåndsregler for smittevern for covid-19, og gjør alt for at gjestene skal være trygge hos oss. Vi kan også bistå med å håndtere påmelding/registrering av deltakere.  ​Vi legger til rette for minnesamvær, familiesammenkomster og arrangement for inntil 40 personer i storstua ved Bergmannskroa, og inntil 30 personer ved Orkla Gjestebolig på Løkken Verk. Vi har trivelige og lyse lokaler, med god plass til gjestene.  

Covid-19

​Det er tunge tider, men det er lov å ha det litt hyggelig innimellom.  Hos oss kan man nyte et godt måltid, trygt innenfor rammene for nasjonale tiltak og smittevern. ​

 

#LØKKENVERK
  • Facebook
  • Instagram